011 93 30 27

Klinkerwerken voor oprit, terras of parking
Kies met SES voor een kwaliteitsvol terras of oprit

Voor de aanleg van oprit, terras, tuinpad, … kunt u steeds rekenen op de professionele en correcte klinkerwerken uit Neerpelt van SES Bestratingen & Tuinaanleg. Zo ook voor de aanleg van bedrijfsparkings. Alles eventueel met de voorzieningen voor afwatering.

Alle materialen

Volgens uw wensen en budget wordt samen met een professional gezocht naar de juiste materialen voor de uitstraling die u wenst voor uw parking, terras of oprit. Daarbij sluit de keuze nauw aan bij de bestaande woning of aanbouw, zodat alles achteraf mooi in harmonie is.

Alle materialen zijn daarbij mogelijk. Vaak wordt gewerkt met natuursteen, klassieke klinkers, kleiklinkers of betonstenen. Steeds van hoogstaande kwaliteit waardoor een kleurvastheid wordt gegarandeerd.

Buizen voor afwatering

Voor de aanleg van opritten, parkings, paden of een terras kan het afhankelijk van de oppervlakte ook nuttig zijn om de nodige afwatering te voorzien. Zo komt uw project of de omgeving niet onder een nodeloze druk te staan bij hevige regenbuien.

SES voorziet indien nodig alle voorbereidende grondwerken en buizen voor de juiste afwatering. Zo bent u verzekerd van een duurzaam project en pad of oprit dat lang kan blijven liggen.

Gratis opmeting & offerte

Opmaak 3D-simulatie

Eén aanspreekpunt