011 93 30 27

Totaalprojecten regio Neerpelt uitgevoerd door SES Bestratingen & Tuinaanleg
Geen verrassingen dankzij de 3D-simulatie van uw project

Sierlijk En Stijlvol, dat is SES. Met een professionele aanpak van totaalprojecten te Neerpelt voorzien zijn in elegante bestratingen en tuinaanleg van start tot finish. En indien gewenst kan uw project uitgetekend worden met een 3D-simulatie!

Elk budget

Bij SES Bestratingen & Tuinaanleg zitten bestratingswerken een aannemersklussen al jarenlang in de familie. Daardoor heeft de jonge zaak al een gecombineerde ervaring van meer dan 10 jaar in:

Daarbij worden alle werken en opdrachten nauwgezet opgemaakt en afgewerkt naar ieders budget. Daarenboven kunt u bij SES steeds terecht voor vrijblijvende opmeting en gratis offerte. Een optionele 3D-simulatie van de opdracht kan ook aangevraagd worden. Daarmee kunt u perfect in één of meerdere beelden zien hoe de offerte van SES er in het echt uit zal zien.

Ook met natuursteen

De materialen kunt u via toonzalen van de vaste leveranciers uitkiezen, of u kunt ze zelf voorzien. Bij SES wordt voornamelijk gewerkt met landelijke producten en natuursteen. Maar ook andere producten en materialen behoren steeds tot de mogelijkheden.

Nieuwbouw & renovatie

Alle werken worden uitgevoerd in zowel nieuwbouw als renovatie. Dus u kan genieten van 6% btw tarief, vanaf dat de woning ouder is dan 10 jaar. Neem snel contact op. Steeds met gratis offerte.

Gratis opmeting & offerte

Opmaak 3D-simulatie

Eén aanspreekpunt